Erica Meiland heeft het helemaal gehad en geeft fikse waarschuwing aan Monique Westenberg over André Hazes

door: STG
Erica Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

Sinds zaterdag kunnen we weer kijken naar de avonturen van de Meilandjes in 'Chateau Meiland'. Erica volgt ook de avonturen van haar Nederlandse collega's op de voet.

Erica Meiland volgt de avonturen van André Hazes op de voet. Ze heeft zich voor een tweede keer gemengd in het liefdesleven van André Hazes en Monique Westenberg

Ook nu komt Erica Meiland met opvallend advies. Dat doet ze nadat ze de docu van André zorgvuldig bekeken heeft. Ze komt dan ook met opvallend advies. In Privé, een weekblad in Nederland windt ze er dan ook geen doekjes om.

“Ik heb de documentaire van André gezien en vond hem veel sympathieker dan ik had gedacht, dus toch goed dat ik dat dan bekijk”, klinkt het. “Aan het eind van de documentaire was hij helemaal afgekickt. Stel je voor dat hij zo blijft, dan is het een normale, leuke vent”, zegt ze.

Toch heeft ze een opvallend advies klaar voor Monique over een eventuele verzoening. 

“Dan zou het misschien weer goed kunnen komen, maar het blijft een risico. Met de vreemde jeugd die hij gehad heeft, met dat gen van zijn vader …”,steekt ze van wal. “Je kan van iemand houden, maar als iemand je keer op keer vernedert en gewoon slecht behandelt, spreekt daar geen liefde uit. Dan is zo iemand jou gewoon niet waard en moet je je eigen plan trekken”, besluit ze.