Het ultieme bewijs van hereniging? Monique Westenberg deelt opvallende foto

door: LHX
Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

Lange tijd leek het alsof het tussen André Hazes en Monique Westenberg niet meer goed zou komen. Sinds het uitkomen van Andrés documentaire lijken ze echter weer naar elkaar toe gegroeid te zijn.

Op de Instagrampagina van Monique Westenberg is André Hazes de laatste maanden weer regelmatig opgedoken. Zo was onder meer te zien hoe de twee samen Halloween vierden en de kerstmarkt in Düsseldorf bezochten.

Officieel is er voorlopig nog geen sprake van een hereniging, maar er beginnen wel steeds meer elementen op te wijzen. Zo was er onlangs nog het nieuws dat André een tattoo zou hebben laten zetten in Moniques handschrift.

Ook een nieuwe foto in Moniques Instagramverhaal lijkt duidelijk in die richting te wijzen. Het is een speciaal gemaakt naambordje voor haar huis. "Fam. Hazes-Westenberg", staat erop, in het Harry Potter-lettertype. 

"Ons eerste naambordje voor bij de deur en dan eentje helemaal in stijl voor Dré", schrijft Monique erbij. Als we het bordje mogen geloven, gaan zij en André dus weer samenwonen...

Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell