Manager Meilandjes doet schokkende onthulling: "In de problemen bij mutualiteit"

door: STG
Martien Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

Caroline van Eeden kent Martien Meiland door en door. Een tijdje geleden was ze zelfs nog zijn huishoudhulp in het Chateau in Frankrijk. Nu Caroline en de Meilandjes gebroken hebben met elkaar, doet ze haar boekje open over de familie.

In Dag Allemaal omschrijft Caroline van Eeden het eerder als “Martiens pesterijen, da’s zoals die waarvoor die Vlaamse postbode zelfmoord pleegde", klinkt het scherp.

Met 'Nagejaagd', brengt Caroline binnenkort een boek uit dat haar eigen verhaal omschrijft. De laatste jaren vecht de manager en schrijfster tegen een depressie die veroorzaakt zou zijn door de schuld van de familie Meiland. Zo vertelt ze zelf aan het weekblad.

In een interview werd Erica gevraagd of er weer contact was met Caroline. Ze antwoordde van niet, en dat ze enkel wist dat Caroline in een huurhuis woonde dat ze nog eens onder­verhuurde ook.

"Daar klopte niets van, maar ze is er wel stevig door in de problemen gekomen bij de mutualiteit. Caroline besloot om een klacht in te dienen tegen Erica, maar daar voelde ze zich toch niet goed bij. Ze wou gewoon haar verhaal doen. En ik moest het gaan schrijven", besluit Caroline.