Martien Meiland haalt zich woede op de hals na besluit over privédrama Wendy van Dijk

door: PMN
Martien Meiland
Afbeelding bron: RTL Boulevard

Martien Meiland heeft zich de woede van menig Nederlander op de hals gehaald. Alles heeft te maken met een besluit dat hij genomen heeft.

Wendy van Dijk heeft met onmiddellijke ingang haar tv-werk gestaakt. Haar 13-jarige dochter heeft een zeldzame bloedziekte. Het hele gezin moet daardoor in quarantaine.

Wendy is ook de presentatrice van ‘Wie van de drie’. Aan dat programma neemt ook Martien Meiland deel. “Nou, daar ben ik natuurlijk heel erg van geschrokken”, citeert Mediacourant Martien bij Shownieuws.

“Niet alleen ik, maar wij allemaal, want het is natuurlijk vreselijk wat er met de dochter van Erland en Wendy gebeurd is.”

Dat kan Erica Meiland beamen. “Het is een heel moeilijke tijd. Ze is vandaag ook nog jarig, Wendy.”

Martien heeft Wendy geen app’je gestuurd. “Nee, want ik weet uit ervaring dat als jij in zo’n moeilijk iets zit en je wordt steeds maar geconfronteerd door appjes of telefoontjes, weet je… Nee, dat, nee, dat ligt mij niet, nee.”

De beslissing van Martien stuit op veel kritiek. Velen vinden dat hij zich weinig collegiaal opstelt. “Maar we denken wel aan hen”, klinkt het nog bij Martien.