Martien Meiland weet niet wat hij leest: ex-huishoudster hangt vuile was buiten over seksleven

door: STG
Martien Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

Martien Meiland is al enkele jaren ontzettend populair. Al denkt niet iedereen daar zo over. In een nieuw boek hangt Caroline Van Eeden, de ex-huishoudster van de familie de vuile was buiten.

Caroline Van Eeden was jarenlang echt een hartsvriendin van Martien Meiland, maar nu ze in haar recente boek 'Nagejaagd', de vuile was van de familie buiten hangt, dreigt daar verandering in te komen.

Toen Caroline werd omschreven als een 'hysterische luie geldwolf', en niet correct betaald werd, ging de bal pas echt aan het rollen. Ze werd verbannen door dochter Maxime en sukkelde in een depressie. Caroline kreeg te kampen met een posttraumatische stressstoornis.

In haar nieuwe boek neemt ze dan ook geen blad over de mond. Ze deelt een anekdote over het wilde nachtleven van Martien. “Na sluitingstijd dronken we meestal nog iets in de Rosser en binnen de kortste keren klom Martien op de bar om willekeurige mannengezichten te likken.", begint ze haar verhaal.

"Ik hield mijn hart vaak vast, maar hij dacht niet aan wat hem zou kunnen overkomen en deed waar hij zin in had; na een paar wijntjes had dat te maken met seks, en het liefst met een heteroman, dat vond hij spannender", besluit ze.