Martien Meiland windt er geen doekjes om: "Dan stoppen we met 'Chateau Meiland'"

door: COS
Maxime Meiland - Martin Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

Het zevende seizoen van 'Chateau Meiland' staat voor de deur. Vanaf maandag 29 augustus gaat het programma van start bij SBS 6. In Vlaanderen is het nog even wachten.

In het zevende seizoen van 'Chateau Meiland' zullen de kijkers onder meer zien hoe Maxime Meiland en Leroy Molkenboer elkaar het jawoord geven, maar ook het overlijden van de moeder van Erica Meiland zal aan bod komen. Net als de overdracht van het chateau in Frankrijk.

Fans van de Meilandjes blijven massaal naar 'Chateau Meiland' kijken. Ooit zal er wel een einde komen aan het programma. Wanneer dat zal zijn? "Zolang wij ver boven het miljoen scoren, blijven we doorgaan. Als de kijkcijfers instorten, stoppen we", zegt Martien in Veronica Superguide.

"Maar over vijf jaar bestaat 'Chateau Meiland' niet meer, hoor", voorspelt de voormalige kasteelheer. "Dan ben ik lekker met de kleinkinderen bezig, misschien hebben Montana en Dirk dan ook wel een kind."

Met het programma 'Wie van de 3' zou Martien wel willen doorgaan. Maar daar blijft het dan wel bij. "Ik heb nu soms al het gevoel dat ik met één been in het graf sta", aldus Martien Meiland.