Monique Westenberg schept zelf duidelijkheid: 'Of er een huwelijk komt met André Hazes?'

door: LHX
Monique Westenberg feestdagen insta moniquenoell.jpg
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

André Hazes en Monique Westenberg hebben het de afgelopen maanden regelmatig erg gezellig gehad met elkaar. Of is de liefde toch alweer bekoeld?

Tijdens hun 'gezinsreisjes' met kleine Dré leek het alsof de liefde tussen André Hazes en Monique Westenberg weer was opgeflakkerd. Op enkele paparazzifoto's was te zien hoe ze het samen wel héél erg gezellig hadden.

Juicekanalen zijn dan ook duchtig aan het speculeren geweest. Volgens hen zouden André en Monique dan tóch weer een huwelijk aan het plannen zijn. Dat huwelijk zou dan de apotheose worden in de documentaire die momenteel over André gemaakt wordt.

Sommigen is echter ook opgevallen dat het contact tussen de twee weer geminderd is, vooral sinds het relletje rond Roxeanne Hazes' ontboezemingen over haar moeder. Uit een interview met Monique in LINDA blijkt dat dat wel eens waar zou kunnen zijn.

"We zijn met z'n drieën naar Amerika en Thailand geweest", vertelt ze. "We zijn niet samen en er komt geen huwelijk, hoe vaak juicekanalen dat ook beweren."