Nieuwe beelden docu André Hazes duiken op: "Dat heeft hij nog nooit eerder gedaan, nooit!"

door: STG
André Hazes Jr
Afbeelding bron: Photonews

Vanaf donderdag lanceert Videoland de documentaire van André Hazes. De aankondiging lokte al heel wat reacties uit bij de fans.

Ook André Hazes zelf voelt de spanning stilaan opkomen. “De spanning begint nu wel te komen. 20 oktober mag ik mijn open en eerlijke verhaal met jullie delen en dat is verdomd eng”, schrijft hij onder de nieuwe beelden op Instagram. 

In de trailer doet hij enkele straffe uitspraken. Daaruit blijkt dat hij met heel wat verslavingen heeft gekampt. “Tot een jaar geleden heb ik altijd geroepen dat ik niet verslaafd ben”, zegt hij. Toch was de werkelijkheid anders.

“Het laatste weekend voor ik naar Spanje ging, heb ik mezelf zo kapotgemaakt en zo veel gedronken en zo veel drugs gebruikt, dat ik dacht: als ik nu niet meer wakker word, dan is het helemaal prima", aldus André.

Ook Monique Westenberg, zijn ex-partner zal in de docu te zien zijn en deelt haar verhaal. “Ik zag dat hij met drugs op het podium stond, ik zie het gelijk aan hem. En dat heeft ie nooit eerder gedaan. Nooit”, zegt Monique.