Opgezet spel bij André Hazes en Monique Westenberg? "Wel erg toevallig"

door: LHX
André Hazes, Monique Westenberg en hun zoontje André
Afbeelding bron: Instagram @moniquenoell

André Hazes, Monique Westenberg en hun zoontje Dré zijn een maand op reis geweest in de Verenigde Staten, om er even tussenuit te zijn en tijd met elkaar te kunnen doorbrengen. Of dat betekent dat ze weer samen zijn, is nog maar de vraag.

Voor velen was het duidelijk: André Hazes en Monique Westenberg zouden uit de Verenigde Staten terugkomen als koppel. Monique ontkende dat echter en noemde het 'onzin'.

Toch lijkt erop dat de roddelaars gelijk hebben: het tijdschrift Privé kwam immers naar buiten met enkele foto's waarop André en Monique samen aan het zwembad zitten en het wel héél gezellig hebben samen. 

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer, die het hele gebeuren volgt, heeft daar echter haar twijfels bij. "Van een spion dichtbij André heb ik vernomen dat hij op dit moment nogal pissed is op Monique", schrijft ze in haar Instagramverhaal.

De reden? Monique zou een journalist van Privé hebben getipt over hun hotel in Florida. "Het is namelijk wel erg toevallig dat zij ze daar aan het zwembad hebben gevonden", vindt ze. Wordt vervolgd...