Ophefmakende onthulling over Martien Meiland: “De komediant”

door: PMN
Martien Meiland in Chateau Meiland
Afbeelding bron: SBS Belgium

Martien Meiland is ongetwijfeld het populairste lid van de familie. Veel mensen zijn gek van. Er is nu wel een ophefmakende onthulling over hem.

Martien Meiland zien we in ‘Château Meiland’. Zijn gewezen huisvriendin Caroline van Eeden doet in ‘Party’ een ophefmakende onthulling over hem.

Caroline vertelt dat bij de familie Meiland alles in scène gezet is. “Joh, alles is in scène gezet”, citeert Meidacourant haar.

“Dan klonk het van: ‘Caroline, loop jij even naar boven met een briefje, dan geven wij aan Martien door welke boodschappen er moeten komen.’ Martien maakte er vervolgens een heel toneelstuk van waarin hij gillend de boodschappen opsomde.”

“Ik heb weleens gehoord hoe Martien werd geïnterviewd in de keuken. Hij zat daar op de trap en ik was in de keuken bezig. “Hij ging heel verwijfd praten en ik hoorde hem zeggen: ‘Weet je eigenlijk wel wie ik ben, tegen wie je het hebt?’”

"Terwijl we normaal gesproken gewoon aan tafel zaten te praten als we de boodschappen doornamen. Wat een komedianten. Ik heb ze per dag zien veranderen. Het hysterische geschreeuw van deze familie… Er kan niet normaal gecommuniceerd worden.”

“Het succes steeg Martien naar de kop. Hij heeft altijd bekend willen worden, maar nu is hij een karikatuur van zichzelf.”