Opvallend nieuws over docu van André Hazes: Monique Westenberg reageert

door: STG
Andre Hazes
Afbeelding bron: Photonews

Opvallend nieuws over André Hazes. Op 20 oktober verschijnt 'Crossroads', een openhartige docu over zijn soms nogal onstuimige leven. Dat maakte hij zelf bekend op sociale media.

De voorbije twee jaar werd André Hazes gevolgd door een cameraploeg voor zijn eigen documentaire ‘Crossroads’. Die zal vanaf 20 oktober te zien zijn bij Videoland.

De opnameperiode omschrijft André als “de moeilijkste periode uit zijn leven”. Uiteindelijk besloot hij de strijd aan te gaan met zichzelf en heeft hij ook geprobeerd om zich te herpakken. “Ik vind het heel spannend, maar kan tegelijkertijd niet wachten om mijn ware verhaal eindelijk met jullie te delen”, zegt André. Wat we precies te zien gaan krijgen blijft voorlopig nog een goed bewaard geheim.

Opvallend is de steun die André krijgt uit onverwachte hoek op Instagram. “Dapper, kwetsbaar, sterk én trots", klinkt het bij Monique. Ook Rachel, zijn moeder reageert aangedaan.

“Ik weet als geen ander hoe diep jij hebt gezeten. Ik ben zo ongelofelijk trots op wat je overwonnen hebt en hoe je weer in het leven staat.”