Rachel Hazes zet haar zoon André in de bloemetjes, maar wat hebben ze eigenlijk te vieren?

door: LHX
Rachel Hazes en André Hazes
Afbeelding bron: Instagram @rachelhazes

Het is vandaag een speciale dag in de familie Hazes. Dat wordt gevierd met een gigantische taart.

"Jeetje Dré, ik kan het niet vaak genoeg zeggen tegen je, maar wat ben ik ongelofelijk trots op jou", begint Rachel Hazes een post op Instagram. Op de bijhorende foto is een prachtige taart te zien met het hoofd van haar zoon erop.

"Lief en leed gedeeld, samen veel gehuild, mooie, maar zeker ook zware gesprekken gehad en bovenal tot tranen toe gelachen samen", vervolgt ze. "Ik ben dankbaar voor de mensen om ons heen die jou tegen alles proberen te beschermen. Weet dat wij er altijd voor jou zullen zijn."

Een heel lieve tekst, maar wat valt er eigenlijk te vieren? "One year", staat er op de taart. Yvonne Coldeweijer lijkt alvast te weten waarover dat gaat.

Zij herinnert haar volgers eraan dat Sarah van Soelen, inmiddels de ex van André Hazes, op 13 september 2021 op het vliegtuig naar Alicante stapte. Ze was waarschijnlijk op weg naar een afkickkliniek.

Yvonne vermoedde toen dat André met haar mee reisde. En dat lijkt te kloppen, want in dat geval zou hij vandaag één jaar clean zijn. Dat is inderdaad iets om te vieren!