Triest nieuws over Rachel Hazes tijdens de feestdagen

door: LHX
Rachel Hazes in 'Kleine Jongen'
Afbeelding bron: VTM

Het is al een tijdje de vraag hoe het zit tussen Rachel Hazes en haar zoon André Hazes. Het lijkt erop dat er nu meer duidelijkheid is.

Volgens juicekoningin Yvonne Coldeweijer was het Rachel Hazes die de ophefmakende brief van André Hazes aan Sarah van Soelen naar buiten had gebracht. Hoewel Rachel dat met klem ontkende, ziet het er toch naar uit dat de insinuaties kloppen. Het lijkt er immers op dat André erg kwaad is op zijn moeder. 

Dat concludeert Yvonne nog maar eens nadat ze de Instagrambeelden van Rachels kerst heeft gezien. Er is immers geen enkel familielid op te bekennen. "Het ziet er meer en meer naar uit dat er geen enkel contact meer is tussen Rachel en haar zoon André", aldus Yvonne. "Rachel heeft kerst met de meest random mensen ooit gevierd en was niet welkom bij André en de rest van de familie."

En André? Die vierde kerst gezellig met al zijn geliefden: Monique Westenberg, zoontje Dré en zijn neef Djarno Hofland met diens gezin. Het is duidelijk dat Rachel (opnieuw) heel wat schade heeft aangericht...