Yvonne Coldeweijer weet meer over familiaal drama bij familie Hazes: "Doet ze om te manipuleren"

door: STG
Rachel & Roxeanne Hazes
Afbeelding bron: Instagram @roxeannehazes

Het zit er bovenarms op in de familie Hazes. Intussen duiken er nieuwe geruchten op in de rechtszaak tussen Rachel en Roxanne Hazes.

Begin januari kwam naar buiten dat Roxeanne haar moeder voor de rechter sleept vanwege de erfenis van haar vader. Die lijkt nu al in een stroomversnelling terecht te komen. Binnen het gezin zou er nooit eerlijkheid geweest zijn over hoe het precies zit met het testament.

Daarom wil ze nu eindelijk duidelijkheid. Volgens weekblad 'Privé' zou Rachel Hazes jarenlang hebben verzwegen dat niet zijzelf, maar alleen kinderen Roxeanne en André Hazes Junior de erfgenamen zijn van zanger André Hazes.

Rachel zou wel genoemd worden als erfgename in het testament van haar overleden man. In het testament zou bijzondere clausule staan dat zij niets zou erven als ze zou scheiden van André senior of als er een procedure daartoe zou zijn opgestart. Die documenten zou ze tot nu toe altijd verborgen hebben.

Ook Yvonne Coldeweijer weet meer. "Rachel zegt nu dat Roxanne de documenten mag komen inzien als ze persoonlijk bij haar langskomt", klinkt het. "Ik denk dat ze Rox een op een wil zien om op haar in te kunnen praten en te manipuleren, want daar is ons krokketje goed in", besluit ze.