Zoveel geld kreeg André Hazes voor eigen documentaire

door: STG
André Hazes en Monique Westenberg
Afbeelding bron: Instagram @andrehazes

Op 20 oktober verschijnt 'Crossroads', een openhartige docu over het soms nogal onstuimige leven van André Hazes. Zowel zijn moeder Rachel als zijn ex Monique Westenberg hebben al gereageerd. Dat nieuws brachten we eerder vandaag. Intussen is ook bekend hoeveel geld André Hazes zou gekregen hebben voor de documentaire.

Bij de redactie van De Telegraaf wordt bijzonder kritisch gereageerd op de komst van de documentaire. In de podcast 'Strikt Privé' zijn ze van mening dat de documentaire te laat komt. Omdat er al zoveel in het leven van André is gebeurd, lijkt het hen een beter idee om deze live uit te zenden. Nu bleven de beelden al maandenlang in de kast liggen.

Dat heeft volgens hen ook gevolgen voor het aantal afleveringen. Er staan maar vijf afleveringen gepland. Vermoedelijk komt dat omdat onder andere zijn ex Sarah Van Soelen al gedreigd heeft met een advocaat om de beelden te laten verwijderen uit de periode toen ze nog een koppel waren. 

De documentaire gaat over het afkicken en herstel van André. "Er wordt grof geld mee verdiend", klinkt het in de podcast. Daarnaast wordt er ook een gok gedaan over het bedrag dat André zou gekregen hebben voor de docu. "Gaat wel snel tegen de acht ton", klinkt het.