Australische politie heeft nieuws over zoektocht naar vermiste Céline Cremer

door: MRO
Céline Cremer
Afbeelding bron: Facebook.com/Tas.Police

De vermiste Belgische Céline Cremer blijft nog altijd spoorloos, maar de Australische politie komt met een belangrijke update. Terwijl de zoektocht verder gaat, heeft de politie wel contact weten te leggen met een getuige.

Céline Cremer is sinds vorige week maandag vermist aan de westkust van de staat Tasmanië. De politie meldde eerder dat de kans dat de 31-jarige Belgische levend wordt teruggevonden eigenlijk onbestaande is. Dat kan je hier nalezen.

Nu heeft men een getuige, een wandelaar die zich op zondag 18 juni rond 14:30 uur bevond bij Philosopher Falls, die de politie helpt bij het vaststellen van het spoor van Céline voor ze vermist raakte.

De speurders blijven onverminderd doorgaan met de zoektocht. De politie blijft onderzoeken wat er is gebeurd vanaf 17 juni. Verschillende personen die sinds 17 juni het wandelpad hebben gebruikt, hebben contact opgenomen met de politie om informatie te delen.

Het is bovendien mogelijk dat de witte Honda CRV van Céline Cremer al voor 20 juni 2023 op de parkeerplaats van Philosopher Water Falls stond.