Politie komt met slecht nieuws over vermiste Céline Cremer: "Onze gedachten blijven bij de familie"

door: MRO
Céline Cremer
Afbeelding bron: Facebook.com/Tas.Police

De politie van Tasmanië heeft een trieste update gegeven over de Belgische vrouw Céline Cremer die sinds bijna twee weken vermist is. De kans dat zij levend gevonden wordt is volgens de politie onbestaande.

De politie van de Australische eilandstaat Tasmanië heeft op Facebook beelden vrijgegeven van de zoektocht naar de 31-jarige Céline Cremer in Waratah bij de Philosopher Falls. De wagen van de vrouw staat in Waratah geparkeerd sinds al zeker 20 juni. 

"De zoektocht naar de vermiste Belgische toeriste Celine Cremer gaat vandaag verder in Waratah, waarbij de teams zich concentreren rond de Philosopher Falls waterval. Speurders van de politie maakten een afdaling vanaf het uitkijkplatform om in het omringende struikgewas en de dichte begroeiing te zoeken", legt de politie uit.

Verder melden ze dat er geen sporen van Céline gevonden zijn en dat ze wellicht slechts was uitgerust voor een wandeling van één dag. De kans dat de Belgische vrouw nog in leven is, is daarom onbestaande.

"Helaas geeft deskundig medisch advies aan dat de recente weersomstandigheden niet te overleven waren gedurende de tijd dat Celine vermoedelijk in de wildernis heeft doorgebracht", besluit de politie van Tasmanië.

"Onze gedachten blijven bij de familie van Céline en we blijven proberen om haar te vinden in een poging om antwoorden te krijgen."