Boze reacties na verregaande maatregelen voor kapsalons: "Ik kan beter gesloten blijven"

door: MRO
kapper aan het werk
Afbeelding bron: Shutterstock.com

De kans bestaat dat de kapsalons opnieuw mogen openen op 13 februari, maar de maatregelen die ze moeten nemen zijn zeer verregaand. Er komt dan ook heel wat reactie op.

Indien de kapsalons 13 februari opnieuw mogen openen, dan zullen ramen en deuren altijd open moeten staan, moeten klanten hun gegevens achterlaten en mogelijk een chirurgisch masker dragen. Het zijn maar enkele van de maatregelen.

"Deuren en ramen open met deze temperaturen, leuk als je daar met een natte kop zit. Blij dat ik alles zelf doe, lekker thuis in mijn warme badkamer", reageert iemand op Twitter.

Maar niet iedereen deelt die mening: "Gelukkig ga je van een natte kop in een beetje frisse lucht niet dood. Mijn kinderen zitten al een hele winter 8u per dag met ramen en deuren open in de klas. En weet je wat? Ze leven nog!"

"Geschift, klanten gaan wegblijven. Om nog maar te zwijgen over de oplopende kosten.. Ik kan beter gesloten blijven", schrijft Isabelle die zelf kapster is.

"Man man man, wat een gedoe en een vertrouwen toch. Mogen we ons gezond verstand nog gebruiken? Mag het nog, ja?", klinkt het in een ander antwoord.

tweet kapster