Kapster wordt 'betrapt' door overbuur: “80 procent werkt achter gesloten deuren”

door: BVDO
Kapsalon Nikae Oostende aan het werk
Afbeelding bron: Facebook

Op sociale media ging de foto van de werkende kapster van Kapsalon Nikae in Oostende goed rond. De vrouw reageerde even later met een pittig bericht. 

De foto circuleerde heel snel op sociale media, nadat een overbuur ze gepost had. Daarop is de kapster te zien, terwijl ze in haar salon iemands haar doet. 

“Aan de mensen die het nodig vonden deze foto te nemen en rond te sturen. Laat me dit even uitleggen”, schrijft Myassar Bachofner op Facebook. 
 
“Ik ben inderdaad iemand zijn haar aan het kleuren. Namelijk die van mijn man, die volgens mijn weten nog steeds tot mijn bubbel behoort. Er staat ook duidelijk een camera bij. Waarom? Omdat we ook graag andere kappers ONLINE inspireren.” 

En dan gaat Bachofner nog een stapje verder. “Ik behoor niet tot de 80% van de kappers die achter gesloten deuren werkt, wat hier duidelijk te zien is toch? Ik behoor wel tot de kappers die het beste van deze lockdown willen maken. Ook gewoon om ons mentaal niet te verliezen. Dus beste overbuur, ik hoop dat je wat bijgeleerd hebt. Vooral dan hoe je je NIET moet gedragen.”