Meerdere lockdownfeestjes stilgelegd: Verschillende mensen sloegen op de vlucht

door: MRO
politie
Afbeelding bron: Shutterstock.com

Ook dit weekend moest de politie verschillende lockdownfeestjes stilleggen. In Antwerpen werden 10 mensen in een woning betrapt, in Hasselt waren 17 aanwezigen maar vluchtten verschillende personen voor de politie.

In een woning in de Bisschoppenlaan in Deurne troffen agenten zaterdagnacht een tiental personen aan een tafel aan. Zij waren iets aan het vieren. De politie stelde voor de bewoners een proces-verbaal op voor het organiseren van een feest tijdens de coronamaatregelen.

In Hasselt werd in de nacht van vrijdag op zaterdag een feestje ontdekt in een woning in de Toekomststraat. Hier waren 17 personen aanwezig. Vijf personen waren nog aanwezig in de woning, drie personen werden in de nabije omgeving aangetroffen en 9 personen sloegen op de vlucht.

Twee aanwezigen stelden zich verbaal agressief op tegen de aanwezige politiemensen en werden bestuurlijk aangehouden. Eén van deze personen stelde zich weerspannig op en raakte hierbij lichtgewond. De politie zal camerabeelden in de omgeving gebruiken om de anderen te identificeren.