Meisje (11) ziet zichzelf verscheurd worden door honden van oma, die haar aanklaagt

door: STS
Mastiff
Afbeelding bron: Pixabay (archieffoto)

Een vrouw heeft een vreselijk verhaal uit haar jeugd gedeeld. Ze werd niet alleen aangevallen door honden, maar ook nog eens aangeklaagd door de eigenares van de honden, haar eigen grootmoeder.

De nu 29-jarige vrouw uit het Canadese Ontario was 11 jaar toen ze werd aangevallen door vijf bullmastiffs.

"We waren net terug van boodschappen doen en oma vroeg mij om de honden uit te laten. Het regende, ik schoof uit en viel. Ik moet even bewusteloos zijn geweest", vertelde ze aan The Mirror.

"Toen ik wakker werd, waren al mijn kleren weg en waren de honden mij aan het bijten. Ik zag hoe ze mij letterlijk aan het opeten waren; hoe ze mijn huid afscheurden, erop kauwden en inslikten."

Haar opa bracht haar naar het ziekenhuis. Daar vertelde haar oma haar eigen versie van de feiten. "Ze drong aan om tegen iedereen te zeggen dat twee honden mij hadden aangevallen toen ik hen uit elkaar probeerde te halen tijdens een gevecht."

"Ze wilde haar honden niet kwijtraken. Toen ik iedereen vertelde wat er gebeurd was, werd ze erg boos. De honden werden ingeslapen, wat ik erg vond. Ze verdienden dat niet, zelfs niet na het incident."

"Mijn grootmoeder probeerde mij nadien aan te klagen, ze zei dat het mijn fout was geweest. Ze verloor de zaak en moest mij 184.000 dollar betalen. Ze liet zich failliet verklaren en verliet het land kort daarna."

Download nu de gratis app van Redactie24