Carry Goossens deelt erg somber nieuws over gezondheid: "Kan nu niet anders"

door: STG
Carry Goossens
Afbeelding bron: Photonews

Enkele weken geleden deelde Carry Goossens al somber nieuws over zijn gezondheid. Tijdens de opnames van 'James, De Musical' liep de acteur een spierscheur op.

De opnames van 'James, De Musical' zitten er intussen op. Vermoedelijk komt het programma eind dit jaar op televisie. Al liepen de opnames niet helemaal van een leien dakje.

Tijdens de opnames van de musical rond 'FC De Kampioenen' liep het helemaal mis voor Carry Goossens. Hij verloor het bewustzijn na een verkeerde beweging en moest met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden en liep daarbij een spierscheur op.

“Ik was me in de coulissen wat aan het oppeppen en op het moment dat het aan mij was, zette ik me af op mijn linkerbeen en voelde ik een enorme pijnscheut in mijn linkerkuit. Ik probeerde de pijn te verdoezelen, maar ik wist meteen hoe laat het was. Ik ben op een stoel gaan zitten en plots draaide ik helemaal weg", zegt Carry in Primo.

Door zijn gezondheidstoestand is Carry nu even afhankelijk van anderen.“Daar heb ik het inderdaad altijd moeilijk mee gehad. Waarschijnlijk omdat ik enig kind ben en omdat ik vaak mijn plan heb moeten trekken. Ik word niet graag gepamperd. Maar soms kan het niet anders. Zoals nu dus", zucht Carry.