Er moet James Cooke iets van het hart over Carry Goossens nadat het helemaal misliep bij 'James De Musical'

door: COS
James Cooke in 'James, De Musical'
Afbeelding bron: Play4

James Cooke heeft het druk met de opnames van 'James De Musical'. Het derde seizoen zal wellicht aan het einde van het jaar te zien zijn.

Tijdens de generale repetitie van de musical rond 'FC De Kampioenen' liep het mis. Carry Goossens, die als verrassingsact zou opdraven, verloor het bewustzijn na een verkeerde beweging en moest met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. Hij liep een spierscheur op.

"Toen ik Carry in de ziekenwagen zag liggen, had ik zoveel medelijden, want ik zag dat hij enorm veel pijn had. Bovendien moest ik natuurlijk ook snel schakelen en een noodscenario bedenken voor de finale, waarin Carry niet meer kon schitteren", vertelt James in Het Laatste Nieuws.

The show must go on

Er werd beslist om de scène te schrappen, maar tijdens de opnames kreeg James via zijn oortje te horen dat Carry was teruggekeerd uit het ziekenhuis. "Ik schrok er zelf van, want ik had het niet verwacht. Maar Carry is duidelijk nog van die taaie generatie voor wie de 'show must go on'."

Carry wou de ploeg niet in de steek laten en zijn collega's zien. "Dat siert hem, want ik zag hoe hij ondanks de pijnstillers de pijn moest verbijten", zegt James, die enorm dankbaar is dat Carry alsnog kwam opdagen. "Ik had al veel respect voor Carry, maar nu enkel nog meer.”