Carry Goossens met spoed naar ziekenhuis gebracht tijdens 'James De Musical'

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Later in het najaar kunnen we op Play4 weer genieten van een nieuw seizoen van 'James De Musical'. De opnames zijn volop aan de gang.

In het derde seizoen van 'James De Musical' krijgen onder meer Metejoor en Regi een eigen musical. Nadat de familie Pfaff en de familie Planckaert een musical kregen, krijgt ook een grote groep er eentje in het derde seizoen: de cast van 'FC De Kampioenen'.

James Cooke nodigde Carry Goossens, die Oscar speelde, uit als verrassingsact. Hij zou tijdens een van de acts al dansend opkomen. "Ik zag die leuke binnenkomer helemaal zitten en had die ook al gerepeteerd", vertelt Carry aan Het Laatste Nieuws.

"Maar ik ben ondertussen 70, hier en daar wat versleten en geen getrainde danskampioen meer. Tijdens de generale repetitie ging het plots mis. Ik maakte een verkeerde beweging en voelde een serieuze prik in mijn linkerkuit", vertelt de acteur in de krant.

Lijkbleek

"Ik werd draaierig en had zoveel pijn, dat ik het bewustzijn verloor. Toen ik weer bijkwam, was ik lijkbleek en aan het zweten. Ik kon ook niet meer spreken. James liet meteen een ambulance komen", aldus Carry, die meteen naar de spoeddienst gebracht werd.

In het ziekenhuis stelden de dokters vast dat Carry een spierscheur van twee centimeter had opgelopen. Er werd hem tien dagen rust voorgeschreven, inclusief ijs, pijnstillers en zalfjes. Carry keerde terug naar de opnames van 'James De Musical' mét wandelstok. The show must go on.