Carry Goossens is radeloos en wil grote knoop doorhakken

door: BCM
Carry Goossens
Afbeelding bron: Photonews

Carry Goossens (69) speelt straks een hoofdrol in het theaterstuk ‘Oost West, Thuis Best’. Samen met Danni Heylen vormt hij een koppel dat niet kan beslissen over hun vakantie: naar de Spaanse zon of een 'staycation'.

'Oost West, Thuis Best' wordt vanaf 1 juli gespeeld in het Fakkeltheater. En toch is Carry Goossens radeloos. “Ik wil genieten van mijn job, waarvoor ik heel mijn leven alles liet vallen”, vertelt hij aan Gazet van Antwerpen.

Carry maakt zich steeds meer zorgen: "Het theaterlandschap valt compleet uit elkaar. De Stadsschouwburg wordt afgebroken en Toneelhuis dreigt zijn subsidies te verliezen. Wat zal er binnen tien jaar nog overblijven van het theater in Antwerpen?”

Hij denkt dat het tijd is om een grote knoop door te hakken: "Ik heb geluk en ik word nog veel gevraagd. Maar ik denk er serieus over na om te stoppen. Ik kan beter eindigen in schoonheid”, zegt hij onverwacht.

“Ik ga nog door en speel volgend jaar een door corona uitgesteld stuk. Het zijn wel veel reis­voorstellingen, dus ik moet be­kijken of dat nog meevalt."