Carry Goossens bezorgt Danni Heylen verrassing van jewelste

door: STG
Carry Goossens
Afbeelding bron: Photonews

Carry Goossens, bij het grote publiek vooral bekend als Oscar in 'FC De Kampioenen', wist dit weekend voor een grote verrassing te zorgen. Danni Heylen, met wie hij jarenlang in de serie en theater speelde, werd in de bloemetjes gezet.

Zondagavond kwam Carry Goossens met een verrassing van jewelste voor Danni Heylen. Samen zijn ze niet alleen bekend van hun rollen in 'FC De Kampioenen', maar ook in het theater stonden de twee acteurs al regelmatig samen op de planken.

Danni Heylen zou gisteren de laatste extra voorstelling spelen van de succeskomedie 'Frank wordt Francine', maar de voorstelling draaide volgens Het Nieuwsblad anders uit.

"Het is een speciale tijd voor Danni", vertelde schrijver Jeroen Maes na het slotapplaus. "Ze staat deze maand vijftig jaar op de planken. Voor zo'n schitterende carrière willen we haar in de bloemen zetten. Maar dat doen we niet zelf. We halen er iemand bij met wie ze vaak samen op de planken stond én televisie maakte", zo kondigde de schrijver acteur Carry Goossens aan, waarna mooie woorden volgden.

“Zonder hen zou ik het niet kunnen. Ik ben geen einzelgänger. Ik moet kunnen samenspelen”, reageerde Danni. “Vijftig jaar, dat is zogezegd het einde van de carrière, maar ik heb het zó naar mijn zin. Ik hoop dat het goed blijft in mijn hoofd, en dan ga ik misschien nóg wel een stuk spelen", besluit de actrice.