De maat is vol voor de kijkers van ‘Thuis’: “Wij kijken niet meer”

door: PMN
Dieter en Nancy
Afbeelding bron: Eén

De makers van ‘Thuis’ weten dit seizoen wel de aandacht naar zich toe te trekken. Er wordt tegenwoordig weer heel veel gesproken over de soap en er kijken dagelijks meer dan 1 miljoen kijkers. En toch komt er kritiek.

Bij de start van het nieuwe jaar hebben de makers ook enkele wijzigingen doorgevoerd.  Zo ligt het verteltempo een heel stuk hoger dan voorheen. Door de vele wijzigingen zal de begingeneriek binnenkort ook weer aangepast moeten worden.

Sinds 1 januari was er al een onrustwekkende verdwijning, een verkoold lichaam en vier relatiebreuken. Moet je weten dat het jaar nog maar 18 dagen ver is. Dat belooft dus voor de komende tijd!

Elke dag kijken er meer dan één miljoen mensen naar ‘Thuis’. Maar toch komt er kritiek. Er zijn kijkers die het niet meer leuk vinden.

Thuis begint toch een beetje zot te worden”, citeert TV-Familie enkele fans. “Er zit niets feelgood meer in. Alles draait om vreemdgaan en seks.”

“Er zijn heel veel relatiebreuken. Grapjes worden er niet meer gemaakt. Er zit totaal geen lijn meer in.”

“Er zijn heel rare verhaallijnen en het is alleen maar ellende. Hier kunnen wij ons niet in vinden. Wij kijken niet meer!”

Tags Thuis