Dieter Coppens enorm blij door nieuws van oudste dochter Suzy

door: COS
Dieter Coppens en zijn gezin
Afbeelding bron: Instagram @coppensdieter

Dieter Coppens zien we elke zondag in het zesde seizoen van 'Down The Road'. Samen met zijn reisgenoten maakte hij een wondermooie reis naar Canada.

Voor een natuurmens als Dieter Coppens was Canada de mooiste reisbestemming die hij zich kon wensen. Dieter koestert een grote liefde voor de natuur. Wat velen niet weten is dat Dieter een geschoolde natuurgids is.

De liefde voor de natuur geeft Dieter ook door aan zijn drie kinderen: Suzy (18), Lou (16) en Francis (14). "Door veel te vertellen als we gaan wandelen en mijn verwondering te delen", zegt Dieter in Primo.

Zijn kinderen komen op een leeftijd waarop ze andere interesses hebben. "Maar ik was toch heel blij toen mijn dochter Suzy aankondigde dat ze biologie zou studeren in Leuven. Dat was haar keuze en heeft me positief verrast."

"Telkens als ik haar zie in het weekend, vraag ik haar of ze interessante dingen geleerd heeft", vertelt Dieter. Lou en Francis, die in het zesde en vierde middelbaar zitten, hebben nog geen idee welke richting ze willen volgen.

"Ik denk dat Lou eerder de richting van de zorgsector en meer bepaald ergotherapie zal uitgaan. Francis heeft nog tijd, maar ik hoop vooral dat hij een richting kiest die hem echt interesseert en bij hem past."