Dieter Coppens mag eindelijk fantastisch nieuws aankondigen

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Fans van Dieter Coppens mogen zich stilaan weer voor de televisie klaar zetten. Binnenkort is Dieter terug met een nieuw seizoen van 'Down The Road'.

Voor het zesde seizoen van 'Down The Road' trekken Dieter Coppens en Saar Pelgrims met een nieuwe groep jongeren met het syndroom van Down richting Canada. Het programma zal later dit najaar te zien zijn op VRT 1.

Nu mag Dieter nog meer geweldig nieuws aankondigen. In het voorjaar van 2024 keert namelijk nóg een programma van hem terug: 'Restaurant Misverstand'. Dat het programma vandaag aangekondigd wordt, is erg bijzonder.

"Vandaag is Werelddementiedag. Dikke knuffel aan alle mensen met dementie, mantelzorgers, vrienden en familie", klinkt het op Instagram. Dieter Coppens en Seppe Nobels verwelkomen jullie in het voorjaar van 2024 met een hele nieuwe keukenbrigade in 'Restaurant Misverstand'."

"Heel mooie reeks, kijk er al naar uit", klinkt het meteen. "Geweldig nieuws! Ik kijk er naar uit", lezen we nog. "Prachtig en top dat jullie dit doen", laat nog iemand weten. "Hartverwarmend programma, kijk er naar uit!"