Dieter Coppens wil wat kwijt over zijn plan om naakt te gaan op televisie

door: LHX
Dieter Coppens
Afbeelding bron: VRT

'For one night only' wordt een bijzonder nieuw programma op Eén. Acht bekende Vlamingen zullen uit de kleren gaan om aandacht te vragen voor kanker bij mannen. Een van die acht is Dieter Coppens.

Dieter Coppens is momenteel al volop bezig met de voorbereidingen van 'For one night only'. Net als de zeven andere deelnemers is hij een hele choreografie aan het inoefenen.

Het is niet de eerste keer dat hij naakt gaat voor het goede doel. In 2018 poseerde hij al naakt voor Kom op tegen Kanker. Het werd live uitgezonden op Facebook. De kijkers moesten sms'en en per honderd euro trok hij een kledingstuk uit.

Achteraf gebeurde er toen iets dat hij niet bepaald fijn vond. Een weekblad gebruikte een foto van de livestream en zette hem naakt op de cover. "Dat is een beetje puberaal, vind ik", zegt hij daarover in Het Nieuwsblad.

Hij zou dan ook heel graag hebben dat zoiets dit keer niet gebeurt. "Ik hoop dat de media er volwassen mee omgaan, met die acht bekende mannen die naakt gaan voor het goede doel", klinkt het. 

Download nu de gratis app van Redactie24