Iedereen heeft hetzelfde te zeggen over Zita Wauters na 'Vlaanderen Feest'

door: COS
Zita Wauters
Afbeelding bron: VRT - Damon De Backer

Niels Destadsbader en Siska Schoeters krijgen dit jaar versterking tijdens 'Zomerhit'. Zita Wauters zal de interviews met de artiesten achter de schermen afnemen.

Zita Wauters kon deze week al eens oefenen tijdens 'Vlaanderen Feest'. Op sociale media krijgt Zita meteen fijne reacties te lezen. "Proficiat, Zita. Je bent een topper, net als je mama en papa", klinkt het. "Zita doet dat top!"

"Dat heeft ze goed gedaan", klinkt het nog. "Knappe jongedame! Hopelijk krijgt ze de kans om te groeien in haar rol als presentatrice. De goede genen kreeg ze alvast mee", klinkt het nog. "Kinderen leren van hun ouders! Daarom ook zal ze 't goed doen!"

Er klinkt natuurlijk weer kritiek. "Wat familie niet voor je kan doen", meent iemand. Meteen nemen fans het op voor Zita. "Ten eerste, haar familie werkt niet voor VRT. Ik wens haar veel succes."

"Ik vraag me soms af waarom zo te reageren. Het is haar van harte gegund. Ja, ze heeft bekende ouders. So what? Mogen die nog buiten komen zonder bekritiseerd te worden? Als ze haar dat vragen, waarom niet? Daarbij, ze doet dat goed."