Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over blote billen van Niels Destadsbader en co. na stripact

door: STG
Alles in de strijd
Afbeelding bron: Eén

Gisterenavond kwam er een einde aan 'Kom Op Tegen Kanker, Alles In De Strijd'. De apotheose werd afgesloten met het moment waar heel Vlaanderen naar uitkeek.

De voorbije drie weken gooiden Niels Destadsbader en Dieter Coppens alles in de strijd. Mannenkankers bespreekbaar maken, dat was het uitgangspunt. Het programma kende gisteren het absolute hoogtepunt. 

Dieter Coppens, Niels Destadsbader, Guga Baùl, Warre Borgmans, Joris Brys, Bart Peeters, Rik Verheye en Malik Mohammed lieten zich van hun beste kant zien en gingen letterlijk met de billen bloot.

Als kijker kregen we acht paar billen van de heren te zien. De 2000 toeschouwers in het Kursaal van Oostende kregen de mannen uiteraard wel volledig naakt te zien. 

Onder meer Siska Schoeters, Tine Embrecht en Ella Leyers,  kwamen supporteren voor hun vrienden en zagen hoe Dieter Coppens en de andere mannen hun act begonnen in spierwit marinekostuum op de tonen van Donna Summer met 'Hot Stoff'.

Ook op sociale media regent het reacties op de act. "Toppers", "Prachtig initiatief" en "Geweldig mannen! Wat een statement!", klinkt het onder andere.