Lynn Van den Broeck uit 'Thuis' hield het niet droog: “Kreeg spontaan kippenvel en de tranen in mijn ogen”

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Het was gisteren een heel emotioneel moment in ‘Thuis’. Viv maakte een einde aan haar relatie met Lowie.

Viv maakt uitgerekend op het huwelijk van Bob en Tamara een einde aan hun relatie. Viv kan Lowie geen kind geven terwijl hij dat zo graag wil.

Ook voor Lynn Van den Broeck, die de rol van Viv speelt, was het een emotionele scène. “Toen ik in de lezing de break up tussen Viv & Lowie las kreeg ik spontaan kippenvel en tranen in mijn ogen”, licht ze toe op haar Instagram.

“Eerst en vooral omdat ik een emotionele kiek ben, maar ook omdat ik wist dat het geen gemakkelijke zou worden om te spelen. Natuurlijk zijn we in het echt meer dan ooit verliefd, maar toch was het raar om hem daar op die dansvloer te laten staan… En eerlijk, ergens deed het efkes echt zeer.”

“De scène is opgenomen in 1 shot, de camera draait rond ons waardoor we de scène volledig moesten doorspelen, emotionele momenten konden we dus pas spelen als we zagen dat de camera op ons stond, voor de rest was het aanvoelen en wachten om je moment te pakken.”

“Spelen, het blijft zo iets geks en het raakt onverwachts meer dan we denken. Maar wat ben ik fier op het resultaat, op onze ploeg die deze break-up zo écht mogelijk hebben gemaakt.”

“Dan uiteraard, de man van mijn leven, die ik achteraf nog eens extra hard heb vastgenomen terwijl ik fluisterde in zijn oor: ‘het is gelukkig niet echt.’

“Merci, voor de fijne draaidagen samen, een dreamteam blijven we sowieso, ook al is het wreed ambetant dat ik nu alleen naar de set moet rijden.”