Niels Destadsbader bijt van zich af na kritiek

door: STG
Niels Destadsbader bij 'Tien Om Te Zien'
Afbeelding bron: VTM

De tweede opdracht van Niels Destadsbader zit er intussen op. Gisteren werd de apotheose uitgezonden van 'Kom Op Tegen Kanker, Alles In De Strijd'.

Het was ongetwijfeld één van de meest opvallende transfers in de media het afgelopen jaar. Niels Destadsbader trok de deur dicht bij VTM en keerde terug naar de plaats waar het voor hem allemaal begon: de VRT.

Volgens mediawatchers heeft Niels nog niet al te veel laten zien. Zo werd er geschreven dat hij bij de VRT op de bank zit. "Als een spits die (nog) niet scoort", klonk het onder andere. Kritiek waar Niels nu voor het eerst op reageert. 

“Ik heb nog superveel plannen bij de VRT in het vooruitzicht. Ik las hier en daar dat ik op de bank zou zitten, maar dat is absoluut niet zo. In detail kan ik er nog niet over gaan, maar ik heb nog geen moment getwijfeld over mijn overstap naar de VRT", zegt Niels.

Daarnaast wil hij ook nog kwijt dat het voor de kijkers niet uitmaakt op welke zender wie presenteert. "Onlangs nog vroeg mijn moeder me hoelang James Cooke nu al bij VTM zit. Zij vindt James tof en is niet bezig met zenders", zegt Niels.

Ook in de toekomst laat hij het gewoon op zich afkomen. "Voor hetzelfde geld zit ik over drie jaar terug bij VTM, voor hetzelfde geld ben ik dan beenhouwer. Alles kan. Maar ik ben vooral zeer gelukkig bij VRT.”, klinkt het.