Niels Destadsbader bijzonder hard aangepakt: "Weet dat hij veel gekost heeft, maar Jezus Christus"

door: COS
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Instagram @niels_destadsbader

Woensdag speelden de Rode Duivels tegen Canada tijdens het WK voetbal. Bij de Sporza dook plots een verrassend gezicht op: Niels Destadsbader.

Niels Destadsbader gaat op zoek naar de strafste vrijwilligers voor 'FC Wéldoeners'. Bij de bespreking van de wedstrijd werd af en toe overgeschakeld naar Niels in een café in Haasrode. Iets wat duidelijk niet gesmaakt werd door voetbalfans.

"Waarom is Niels Destadsbader aan het presenteren voor Sporza?", klinkt het op Twitter. "Ik vond dat zo raar toen ik die in beeld zag. Wat heeft die daarmee te maken?", lezen we nog. "Ik begrijp niet goed wat Niels met voetbal heeft. Hij mag beschikken."

"Kijk, ik weet dat Niels Destadsbader veel gekost heeft en moet renderen, maar Jezus Christus", klinkt het nog. "Wat was het ergst? Het duo Witsel/Tielemans, het gewandel van Hazard, het uitvoetballen van de verdediging of Niels Destadsbader?"

"Na een nachtje slapen ben ik er nog steeds niet uit wat nu het ergst was: het bedroevende spelniveau van de Belgen of Niels Destadsbader. Ach ze waren beter gewoon allemaal thuisgebleven", zegt een kijker. "Onana was een enorme meerwaarde. Niels Destadsbader absoluut niet."