Niels Destadsbader en Dieter Coppens hebben belangrijk nieuws over hun stripact: "Die mensen krijgen ons volledig naakt te zien"

door: STG
Alles in de strijd
Afbeelding bron: Eén

Vanavond gaan acht bekende mannen volledig naakt. In 'Kom Op Tegen Kanker, Alles In De Strijd', gooien ze alles in de strijd.

In het nieuwe programma doorbreken ze het taboe rond kanker bij mannen. Dieter Coppens en Niels Destadsbader studeerden de voorbije weken in het grootste geheim een stripact in.

Op 26 oktober vinden de slotopnames plaats in het Kursaal van Oostende. De opbrengst van de avond gaat integraal naar Kom op tegen kanker.  Wie graag live aanwezig is kan nog een ticket bemachtigen. Tickets zijn verkrijgbaar via vrtmax.be/doemee.

Gisteren maakte Niels Destadsbader en Dieter Coppens de zes andere BV's bekend die mee uit de kleren gaan. Samen met Warre Borgmans, Guga Baúl, Malik Mohammed, Bart Peeters, Joris Brys en Rik Verheye gaan ze volledig naakt.

Wie toch niet aanwezig kan zijn, kan de stripact ook op televisie volgen in de slotshow. Al houden ze het daar iets bescheidener. "We voeren onze stripact op voor een publiek van 2.000 man. Die mensen krijgen ons volledig naakt te zien. Er mogen dan ook geen foto's gemaakt worden", benadrukte Dieter eerder deze week  in De Zondag.