Niels Destadsbader heeft het moeilijk om het los te laten: "Een van mijn moeilijkste beslissingen"

door: STG
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: Photonews

Vorige week woensdag zagen 2000 mensen hoe Niels Destadsbader in zijn blootje naast zeven andere bv's een stripact opvoerde voor het goede doel. Deze week vertelt hij in Story dat hij het moeilijk heeft met bepaalde keuzes die hij heeft moeten maken.

Het was even spannend voor Niels Destadsbader. Wegens ziekte werd er even gevreesd dat Niels niet zou kunnen strippen voor 'Kom Op Tegen Kanker, Alles In De Strijd'. Tevergeefs blijkt nu, want Niels ging effectief ook uit de kleren.

Ondertussen is Niels dus weer aan de beterhand. Na 'Zomerhit', is 'Alles In De Strijd' het tweede project van Niels dat hij doet voor VRT. Omdat Niels de overstap maakte naar de openbare omroep moest VTM noodgedwongen op zoek naar een nieuwe presentator voor 'The Masked Singer'.

Jens Dendoncker zal Niels opvolgen als presentator van het programma. In Story reageert Niels nu voor het eerst op dat nieuws. 

“‘The Masked Singer’ is bij hem in goede handen. Jens heeft als speurder een rechtstreekse band met het programma en hij is grappig”, zegt Niels. Dat hij het programma nu niet langer zelf presenteert vindt hij erg jammer. “Dat programma loslaten was een van de moeilijkste beslissingen toen ik naar de VRT kwam”, klinkt het nog.