Niels Destadsbader verrast met opvallende boodschap voor VRT: "Daar hoop ik stiekem op"

door: COS
Niels Destadsbader
Afbeelding bron: VRT

Op 31 oktober 1953 werd voor het eerst televisie uitgezonden in ons land. In '70 jaar tv' loodst tv-icoon Luc Appermont de kijker doorheen 7 decennia televisie.

Luc Appermont blikt in '70 jaar tv' op VRT MAX terug op de afgelopen 70 jaar. Hij legt ook telkens de link met het heden. Zo duikt ook Niels Destadsbader even op om terug te blikken op een heel bijzondere dag uit zijn tv-carrière.

"19 augustus 2009 is een dag die ik niet snel zal vergeten, want dat was mijn eerste echte dag als Ketnet-wrapper", vertelt Niels. "Ik durf bijna niet naar die beelden kijken, maar ik herinner mij nog dat ik mijn stem anders plaatste. Mijn voordrachtstem."

"Ik weet nog dat ik strontnerveus was en vooral heel veel schrik had om het heel slecht te doen, waardoor ik het eigenlijk nog slechter heb gedaan", herinnert Niels zich. Bij het zien van de beelden blijkt zijn stem nog hoger dan hij had gedacht.

"Ik hoop nog heel lang te mogen presenteren, want het is een heel belangrijk onderdeel van wie ik ben en van mijn leven. Als ik heel eerlijk ben, hoop ik stiekem dat er ooit een moment komt dat ik eens één keer voor één dag terug Ketnet-wrapper mag worden", aldus Niels Destadsbader.

'70 jaar tv' met Luc Appermont, beschikbaar op VRT MAX.