Opnieuw vertrekken er twee belangrijke personages in ‘Thuis’

door: PMN
Adil en Christine in 'Thuis'
Afbeelding bron: Eén

De fans van ‘Thuis’ gaan weer afscheid moeten nemen. Dat nieuws raakte donderdag bekend. Er verdwijnen opnieuw twee personages.

De twee personages zullen vandaag en morgen nog te zien in ‘Thuis’. Daarna verdwijnen ze, meldt Het Laatste Nieuws.

Bram Spooren (22) en Marieke Dillis (37) verlaten de soap. De afgelopen zeven maanden zijn er al twaalf acteurs vertrokken.

Al waren het in dit geval wel de acteurs zelf die aandrongen op een vertrek. Zo onderbrak Bram zijn studies aan de toneelschool voor zijn tijdelijke rol in ‘Thuis’.

Hij moet daar nog zijn laatste jaar afmaken en gaat daar nu werk van maken. Marieke Dilles had al bij de start gezegd dat ze slechts een jaar wilde meespelen. Het werd uiteindelijk anderhalf jaar.

Het gezin Pauwels zal naar de Duitse grens verhuizen. Ilias, rol gespeeld door Bram Spooren, moet daar herstellen van zijn beenamputatie.

Met het vertrek van Bram Spooren en Marieke Dilles komt het totaal aantal vertrokken acteurs van 'Thuis' op twaalf in de afgelopen zeven maanden. Dit zorgt voor veel veranderingen in het ensemble van de soapserie en houdt de fans gespannen af wat de toekomst zal brengen voor hun favoriete personages.

Tags Thuis