Vlaanderen kijkt weg als Niels Destadsbader stript voor het goede doel

door: STG
Niels Destadsbader tijdens 'Zomerhit'
Afbeelding bron: VRT

Woensdagavond werd er gestript in het Kursaal van Oostende. Een gebeurtenis waarvan Vlaanderen nu ook online massaal online de beelden wil zien.

Wie denkt dat Niels Destadsbader en de zes andere BV's binnenkort in volle glorie te bewonderen zijn is eraan voor de moeite. Woensdagavond werd in het Kursaal van Oostende de apotheose ingeblikt. Die zal volgende donderdag op televisie te zien zijn.

Niels Destadsbader liet eerder al in interviews met Dieter Coppens weten dat het in eerste instantie een familieprogramma blijft. Daarom zullen enkel de mensen in de zaal hen volledig naakt kunnen zien. 

Hoewel je zou denken dat Vlaanderen en naakt op TV altijd werkt lijkt het er alleszins op dat we wegzappen als Niels Destadsbader en zijn kompanen uit de kleren gaan. De eerste aflevering van vorige week donderdag kon amper op 565 718 kijkers rekenen.

Ter vergelijking met andere programma's moest 'Het Journaal' het stellen met 814 293 kijkers. Voor 'Iedereen Beroemd' stemden nog 683 857 mensen af op Eén.