VRT heeft verrassend nieuws voor Niels Destadsbader: "Andere plannen met Niels"

door: COS
Niels Destadsbader tijdens 'Zomerhit'
Afbeelding bron: VRT

De zomervakantie loopt op z'n einde. Dat betekent ook dat tv-zenders hun najaarsprogrammatie bekendmaken. Bij Eén mogen we ons alvast aan heel wat nieuwigheden verwachten.

Bij de voorstelling van de najaarsprogrammatie van Eén valt op dat we Niels Destadsbader, die vorige zomer de overstap maakte van VTM naar VRT, nog niet veel aan het werk zullen zien.

In 2023 is er wel het programma 'The greatest dancer van Vlaanderen' waarin Niels een rol zal spelen. Niet als presentator, maar als voorzitter van de jury. Siska Schoeters en Aster Nzeyimana zullen namelijk presenteren.

Ook shiny floor show 'Eurosong' zal niet door Niels, maar logischerwijs door Peter Van de Veire gepresenteerd worden. Niels hoeft echter niet te panikeren. "We hebben met Niels andere plannen", zegt VRT-netmanager Lotte Vermeir aan Het Laatste Nieuws.

"We gaan niet voor een dagelijkse talkshow met hem, maar mogelijks wel voor een realityprogramma. Hij connecteert met een heel groot publiek, ook met kinderen. Het kan dus human interest worden", besluit Lotte Vermeir.