Wow! Dieter Coppens doet mooie aankondiging voor al zijn fans

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

In onder meer 'Down The Road' valt er niet naast te kijken: Dieter Coppens is een enorme natuurliefhebber. Nu komt hij met bijzonder nieuws. 

Dieter Coppens doet niets liever dan op pad gaan in de natuur. Die passie wil hij heel graag met anderen delen. Daarom heeft hij een bijzondere aanbieding.

"Zin om met een bende familie, vrienden of collega's de wildernis van Zweden te ontdekken?", schrijft hij in zijn Instagramverhaal. "Mijn broer Steven gidsen je op een natuurreis van 10 tot 17 juni 2024 in het mooie Lofsdalen."

Ja, je leest het goed: je kan een week lang met Dieter op reis. Tijdens die week organiseren hij en Steven twee gegidste dagtochten, een kanotocht en een berensafari met overnachting. Daarnaast kan je ook proeven van de lokale keuken, mountainbiken, vissen en wandelen. 

De vakantiegangers slapen in lodges voor 10 personen aan de rand van de wildernis. De prijzen voor een week liggen tussen de 730 en de 930 euro. Daarbij zijn het transport en de meeste maaltijden niet inbegrepen. 

Naast beren zullen er naar alle waarschijnlijkheid ook elanden gespot worden, en is het uiteraard genieten van het prachtige landschap. Wie meer informatie wil, kan hier terecht.