Wow! Dit nieuws over 'Dertigers' heeft niemand zien aankomen

door: STG
Dertigers
Afbeelding bron: Eén

Het eerste seizoen van 'Dertigers' met nieuwe cast heeft zijn start niet gemist. De opnames van het nieuwe seizoen zijn volop aan de gang.

Het recentste seizoen van 'Dertigers' was even wennen. De cast die de voorbije seizoenen een bijzonder vertrouwd kijkerspubliek wist te omarmen, moest nu plaats ruimen voor een nieuwe bezetting.

En die lijkt in de smaak te vallen bij kijkend Vlaanderen. Al eindigde het seizoen wel met een spannende cliffhanger. Kiest Jonas voor Laura of Ruben? Op die vraag kennen we binnenkort het antwoord.

In Het Laatste Nieuws onthult producer Kim Scheers meer over het vervolg. “Na vier seizoenen met de vorige cast wilde de VRT afwachten en eerst bekijken of de kijkers de nieuwe gezichten en verhalen wel smaakten en in hun hart sloten”, vertelt Kim. “Gelukkig bleek dat zo.”

Een derde seizoen is volgens Kim dan ook niet uitgesloten. 

"Hopelijk volgen er nog meer, want we hebben een succesformule gevonden”, klinkt het fier. “De hoofdcast blijft dezelfde, maar er zullen elk seizoen wel nieuwe personages en verhalen opduiken”, weet ze. “Zo zoekt Lies, de vriendin van Sami, dit seizoen haar plaatsje in de groep.”

Tags Dertigers