Caroline Maes stelt orde op zaken nadat 'Familie'-collega Karen Damen de mist inging

door: COS
Afbeelding bron: Medialaan

Caroline Maes zien we sinds kort weer in 'Familie'. Haar personage Mieke blijkt zichzelf schuil te houden in de Ardennen.

'Familie'-fans speculeerden de afgelopen maanden over wat er zou gebeuren met Mieke. De nieuwe look van Caroline Maes deed fans even vrezen voor een exit, maar vorige week verscheen Caroline mét die nieuwe look plots terug in 'Familie'.

Carolines terugkeer naar de soap was voor velen geen grote verrassing. Daar had haar collega Karen Damen voor gezorgd. Ze ging de mist in door een selfie te delen op Instagram. Fans concludeerden dat Caroline weer op de set stond.

"Ik vind het grappig hoe niemand de clou van de verhalen wil weten om de spanning te behouden, maar dat sommigen toch graag hints krijgen om te afloop te kunnen voorspellen. Maar die selfie was in feite geen spoiler", zegt Caroline in TV Familie.

"Ik was die dag niet op de set om te acteren, maar om in mijn hoedanigheid als intimiteitscoach een scène met andere acteurs door te nemen", legt Caroline uit. "Karen en ik hadden elkaar al een tijdje niet gezien en ik ging dus even bij haar langs om goeiedag te zeggen."

Karen en Caroline op de set van 'Familie'
Afbeelding bron: Instagram @karendamen