Verdwijnt Karen Damen straks uit 'Familie'? Creative producer komt met verrassend antwoord

door: COS
Karen Damen als Vanessa in 'Familie'
Afbeelding bron: VTM

Op 17 februari 2020 maakte Karen Damen haar intrede in 'Familie'. Ze vertolkt al meer dan drie jaar de rol van Vanessa Mariën.

Karen Damen begon als Vanessa als een gastpersonage, maar de afgelopen seizoenen werd haar rol steeds groter. Zo vormt ze een koppel met Mathias (Peter Bulckaen) en bleek ze met Yoko (Cyra Gwynth) een biologische dochter te hebben.

Onlangs vroeg Mathias Vanessa ten huwelijk. Dat zou weleens voor een nieuwe grote verhaallijn kunnen zorgen. Maar past dat wel in de drukke agenda van Karen? Ze heeft momenteel naast 'Familie' heel wat andere projecten lopen.

Karen staat in december met haar one woman show in het theater. Ze zal ook een rol vertolken in de nieuwe telenovelle met Camille én krijgt bij VTM haar eerste studioshow met 'Wat zou jij doen?'.

Moeten fans vrezen voor een exit bij 'Familie'? "Karen verdwijnt totaal niet", benadrukt creative producer Wim Feyaerts in TV Familie. "Ze speelt supergraag in 'Familie' en wij willen haar er graag bij. Het wordt inderdaad iets drukker voor haar en het invullen van haar agenda wordt iets complexer, maar ze blijft."