Verontrustende berichten over ‘Familie’-actrice doen vermoeden dat ze verdwijnt uit de soap: “Ze heeft nood aan een break”

door: PMN
Familie
Afbeelding bron: VTM

Vorige week vrijdag was er de seizoensfinale van ‘Familie’. Er duiken nu verontrustende berichten over één van de actrices. Het doet vermoeden dat ze op z’n minst even uit de soap zal verdwijnen.

In de seizoensfinale zagen we hoe Mieke gewurgd werd door draagmoeder Sam. De rol van Mieke wordt gespeeld door Caroline Maes. Ze vertolkt die rol inmiddels al twintig jaar.

Er zijn al een tijdje geruchten dat Caroline zou verdwijnen uit ‘Familie’. Dat zou een klap zijn voor de fans want ze is nog steeds heel populair. Bovendien liet de actrice haar haar blonderen in plaats van het kapsel dat haar personage heeft.

Een bron dichtbij de actrice windt er in Dag Allemaal geen doekjes om. “Een pauze na meer dan twintig jaar onophoudelijk hard werken is welkom. Ook de vele veranderingen in de cast hebben energie gekost.”

Pas bij de start van de seizoensfinale gaan we meer weten. Maar dat het er niet goed uitziet voor Mieke, dat lijkt nu wel duidelijk te zijn.