Gruwelijk! Moeder krijgt levenslang nadat zoontje van drie sterft na wekenlange mishandeling

door: BVDO
ambulancia
Afbeelding bron: Unsplash

Een Britse moeder heeft een levenslange celstraf gekregen. Ze mishandelde haar kind en ontzegde het de nodige medische verzorging.

De peuter van amper drie jaar moest heel wat ondergaan. Toen de hulpdiensten uiteindelijk bij het kind kwamen, was het er al veel te erg aan toe.

Het kind had meer dan 70 verwondingen op de benen, billen en genitaliën, zo schrijft The Sun. Daarvan waren er ook heel wat brandwonden.

De 30-jarige moeder is ondertussen veroordeeld tot een levenslange gevangenisstraf en kan ten vroegste vrijkomen na 25 jaar.

Volgens de moeder vertelde de bijbel haar wat ze met het kind moest doen. Ze gebruikte een stok om hem manier te leren, zo vertelde ze in de rechtbank.

Wekenlange mishandeling

Ze verbrandde het kindje ook, door hem in heet water te dompelen. De moeder belde uiteindelijk toch de hulpdiensten, toen de ogen van haar zoon helemaal vreemd leken en het kind niet meer ademde.

De moeder liet weten dat ze het kind niet onmiddellijk naar het ziekenhuis bracht, omdat de mensen vragen zouden stellen waarom het zo’n vreselijke wonden had.

Het kind moest zo weken wachten op medische verzorging. Uiteindelijk belde ze toch de hulpdiensten, toen de hersenen van het kind na nieuwe slagen zijn hartje deden stoppen met kloppen.

Volg Redactie24 nu op Instagram