Jonge vrouw 9 jaar na verdwijning gevonden: Ingemetseld achter muur

door: STS
Sibora
Afbeelding bron: Facebook.com/sibora.gagani

Het stoffelijk overschot van een jonge vrouw is teruggevonden, negen jaar na haar verdwijning. Het lichaam zat verstopt achter een muur.

De 22-jarige Sibora Gagani verdween in juli 2014 in Spanje, aan de Costa del Sol. Vorige maand gaf haar ex-vriendje, met wie ze samenwoonde in Torremolinos, toe haar vermoord te hebben.

De 45-jarige man was aangehouden voor de moord op een andere ex - een 28-jarige Italiaanse die hij 14 messteken toediende - en bekende vervolgens de moord op Gagani.

De politie ging op zoek naar de overblijfselen van zijn eerdere slachtoffer. Toen het voormalige appartement van het koppel doorzocht werd, deden de speurders een gruwelijke ontdekking; ze vonden de vermoedelijke overblijfselen van Gagani in een vuilniszak die zich achter een dichtgemetselde muur bevond.

De dader zou zuur gebruikt hebben om lichaamsdelen deels op te lossen, schrijft The Sun. Eerdere huiszoekingen in het appartement hadden destijds niets opgeleverd. De nieuwe inwoners hadden ook niets gemerkt.

Er werd DNA afgenomen, dat onderzocht zal worden om te bevestigen dat het wel degelijk om de resten van de verdwenen jongedame gaat. De speurders hebben ook spullen van haar teruggevonden in het nieuwe appartement van de verdachte.