Vader geeft zoontje (5) zweepslagen met telefoonlader en slaat hem dood

door: STS
Politie
Afbeelding bron: Photonews

Een vader heeft zijn jonge zoontje doodgeslagen. De reden: wat het kind op tv aan het bekijken was, stond hem niet aan.

De 33-jarige man uit Henderson (VS) heeft aan de politie bekend dat hij daarom fysiek geweld gebruikte tegen zijn 5-jarige zoontje.

Hij gebruikte een telefoonoplader om de jongen 'zweepslagen' te geven met de kabel van het apparaat. Daardoor spleet de kin van de jongen open en begon hij te bloeden. Daarna gaf hij de jongen een fatale stomp in de maagstreek.

"Hij legde uit dat zodra hij zijn zoon in de maagstreek had geslagen, hij wist dat hij te hard had geslagen", citeert The Sun de politie.

De jongen kon daarna nog maar moeilijk lopen. Hij ging op de zetel liggen en moest overgeven. Uiteindelijk stopte hij met ademen.

De vader paste hartmassage toe, maar belde niet meteen de hulpdiensten. Toen hij dat toch deed, zei hij dat zijn zoon al dertien minuten niet meer geademd had. "Hij wilde niet riskeren om het hoederecht te verliezen", aldus de politie.

De man is nu aangeklaagd wegens moord en zit in voorhechtenis achter de tralies. Hij werd eerder al gearresteerd en aangeklaagd wegens huiselijk geweld tegenover zijn vriendin.

Download nu de gratis app van Redactie24