"Geef mij de doodstraf": Moeder vermoordt haar 2 kindjes en onthult de reden

door: STS
Slachtoffers
Afbeelding bron: Staffordshire Police

Een moeder heeft haar twee kinderen, een jongen en een meisje, vermoord. Daarna stak ze haar echtgenoot neer.

Het drama speelde zich af in het Engelse Stoke-on-Trent. Moeder Veronique diende haar 11-jarige zoontje Ethan messteken toe. Daarna stak ze haar 7-jarige dochtertje Elizabeth en bracht ze het meisje een dodelijke hoofdwonde toe.

Na de dubbele moord trok ze in haar peignoir naar een carwash waar haar echtgenoot Nathan zich bevond. Daar stak ze de man in de buikstreek. Hij overleefde de moordpoging.

"Ik ben geen monster"

De vrouw belde daarna de politie. In de rechtbank was het gesprek te horen: "Ik bel om te melden dat ik net mijn twee kinderen vermoord heb", sprak ze.

Toen de politie arriveerde, zei ze tegen de agenten: "Als je een pistool hebt, schiet me dan neer. Ik ben geen monster. Hij (haar echtgenoot, red.) ging mijn kinderen van mij afnemen."

"Geef mij de doodstraf"

De vrouw zei dat haar echtgenoot haar bedroog en verklaarde dat ze al een tijdje rondliep met het plan om de kinderen en zichzelf om het leven te brengen.

"Ik heb het gedaan omdat ik van mijn kinderen hou, om hen te beschermen Tenzij jullie mij de doodstraf geven, heb ik niets anders te zeggen. Als ik op de een of andere manier ter dood gebracht kan worden, dan zou ik dat graag willen. Ik meen het 100 procent", kon The Sun optekenen. Het proces wordt voortgezet.